ПРОТОКОЛ № 2-2012

позачергових загальних зборів акціонерів

Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти»

 

 

смт. Володарськ-Волинський                                                                                                               26 вересня 2012 року

 

 

Місце проведення загальних зборів: 12101, Житомирська область, селище міського типу Володарськ-Волинський, вул. Чкалова, 8, 3-ій поверх, кабінет Голови правління.

Вид зборів: позачергові.

Дата проведення зборів: 26 вересня 2012 року.

Час початку реєстрації учасників зборів: 14:00.

Час закінчення реєстрації учасників зборів: 14:25.

Час відкриття зборів: 14:30.

Час початку підрахунку голосів: 16:00.

Час закриття зборів: 16:30.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах: станом на 20 вересня 2012 р. (згідно з абз. 2 част. 1 ст. 34 Закону України «Про акціонерні товариства»).

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах: 2 (два) акціонери.

 

Позачергові загальні збори акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти» відкриває Голова Наглядової ради Кирій Ростислав Петрович, який доповідає позачерговим загальним зборам акціонерів про організаційні заходи, здійснені Наглядовою радою спільно з Правлінням для підготовки та проведення позачергових загальних зборів, оголошує склад Реєстраційної комісії, створеної згідно з рішенням Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» (протокол засідання Наглядової ради № 51 від 14.08.2012 року) для реєстрації акціонерів та їх представників, які з’явились для участі у позачергових загальних зборах акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

«Шановні акціонери!

Відповідно до вимог Закону України «Про акціонерні товариства» та Статуту ПАТ «Кварцсамоцвіти» було прийнято рішення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти» 26 вересня 2012 року за адресою: 12101, Житомирська область, селище міського типу Володарськ-Волинський, вул. Чкалова, 8, 3-ій поверх, кабінет Голови правління, був визначений порядок денний зборів, визначено дату складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти».

Наглядовою радою спільно з Правлінням було проведено необхідну організаційну підготовку для того, щоб позачергові загальні збори, як вищий орган ПАТ «Кварцсамоцвіти» (надалі – «Товариство»), відбулися і виконали поставлені перед ними завдання.

Дата, час і місце проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства та їх порядок денний були доведені до відома всіх акціонерів шляхом надіслання акціонерам, згідно зі складеним переліком, письмового повідомлення не пізніше ніж за 30 днів до запланованої дати проведення зборів. Крім того, повідомлення про проведення позачергових загальних зборів та їх порядок денний було надруковано в офіційному друкованому виданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку («Бюлетень «Цінні папери України» № 153 (3453) від 16.08.2012 року), із зазначенням часу, місця проведення зборів, порядку денного позачергових загальних зборів, а також повідомлення було розміщене на власній веб-сторінці Товариства в мережі Інтернет.

Реєстраційною комісією була проведена реєстрація акціонерів та їх представників, які прибули для участі у позачергових загальних зборах акціонерів Товариства.

Всього для участі у позачергових загальних зборах акціонерів прибули та зареєструвалися по одному представнику від 2 (двох) акціонерів, які володіють, згідно з даними реєстру власників іменних цінних паперів станом на 20.09.2012 року, у сукупності 194 981 200 (сто дев’яносто чотирма мільйонами дев’ятсот вісімдесят однією тисячею двомастами) простими іменними акціями Товариства, що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах. Зазначена кількість акцій є голосуючою з усіх питань порядку денного.

Відповідно до ст. 41 Закону України «Про акціонерні товариства» кворум для проведення позачергових загальних зборів акціонерів досягнуто, позачергові загальні збори є правомочними вирішувати всі питання порядку денного».

 

Голова Наглядової ради Товариства оголосив порядок денний позачергових загальних зборів:

 

«1. Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

2. Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

3. Затвердження порядку ведення (регламенту) річних та позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

4. Відкликання Голови Наглядової ради товариства.

5. Розірвання договору на виконання повноважень голови Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти», укладеного 17 квітня 2012 року з Кирієм Р.П.

6. Обрання члена Наглядової ради.

7. Обрання Голови Наглядової ради.

8. Затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з Головою Наглядової ради, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з Головою Наглядової ради товариства.

9. Розірвання договору на виконання повноважень члена Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти».

10. Затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з членом Наглядової ради, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з членом Наглядової ради Товариства.»

 

Голосування з усіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів, форма і текст яких затверджені Наглядовою радою Товариства (протокол засідання Наглядової ради № 53 від 14.09.2012 року).

Підрахунок голосів буде здійснюватись лічильною комісією, яка обирається позачерговими загальними зборами акціонерів.

Враховуючи вищезазначене, запропоновано розпочати розгляд та голосування з питань порядку денного.

 

З  питання №1 «Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів товариства»

 

Слухали:

Архілюк Олену Валеріївну – представника акціонера Фонду державного майна України за довіреністю                № 336 від 18.09.2012 року, яка запропонувала:

Обрати лічильну комісію позачергових загальних зборів акціонерів товариства в такому складі:

- Двораченко Людмила Миколаївна (паспорт серія ВН № 153911, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 21.08.2002 року, зареєстрована за адресою: смт. Володарськ-Волинський,                      вул. Воровського, 13, кв.13);

- Поліщук Катерина Іванівна (паспорт серія ВМ № 515241, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 24.03.1998 року, зареєстрована за адресою: Житомирська область, смт. Володарськ-Волинський, вул. Миру, 11).

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

За обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів товариства у складі Двораченко Людмили Миколаївни (паспорт серія ВН № 153911, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 21.08.2002 року, зареєстрована за адресою: смт. Володарськ-Волинський, вул. Воровського, 13, кв.13) та Поліщук Катерини Іванівни (паспорт серія ВМ № 515241, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 24.03.1998 року, зареєстрована за адресою: Житомирська область, смт. Володарськ-Волинський, вул. Миру, 11)

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №1 вирішили:

1. Обрати лічильну комісію позачергових загальних зборів акціонерів товариства в такому складі:

- Двораченко Людмила Миколаївна (паспорт серія ВН № 153911, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 21.08.2002 року, зареєстрована за адресою: смт. Володарськ-Волинський,                      вул. Воровського, 13, кв.13);

- Поліщук Катерина Іванівна (паспорт серія ВМ № 515241, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 24.03.1998 року, зареєстрована за адресою: Житомирська область, смт. Володарськ-Волинський, вул. Миру, 11).

 

Рішення з питання №1 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання №2 «Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціонерів товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

1.   Обрати головою позачергових загальних зборів акціонерів товариства – Архілюк Олену Валеріївну (паспорт серії ВМ № 938058, виданий 07.10.2000 р. Богунським РВ УМВС України в Житомирській області).

2.  Обрати секретарем позачергових загальних зборів акціонерів товариства - Дуб Ірину Василівну (паспорт серії СР № 535607, виданий Дубенським МВ УМВС України в Рівненській області 11 березня 1999 р.).

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

1.  За обрання головою позачергових загальних зборів акціонерів Товариства - Архілюк Олени Валеріївни (паспорт серії  ВМ № 938058, виданий 07.10.2000 р. Богунським РВ УМВС України в Житомирській області), представника акціонера  - Фонду державного майна України,

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

2. За обрання секретарем позачергових загальних зборів акціонерів товариства Дуб Ірини Василівни (паспорт серії СР  № 535607, виданий Дубенським МВ УМВС України в Рівненській області 11 березня 1999 р.), представника акціонера - ТОВ «Столичне будівництво»,

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №2 вирішили:

1.  Обрати головою позачергових загальних зборів акціонерів товариства –  Архілюк Олену Валеріївну (паспорт серії ВМ № 938058, виданий 07.10.2000 р. Богунським РВ УМВС України в Житомирській області).

2.  Обрати секретарем позачергових загальних зборів акціонерів товариства - Дуб Ірину Василівну (паспорт серії СР № 535607, виданий Дубенським МВ УМВС України в Рівненській області 11 березня 1999 р.).

 

Рішення з питання №2 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання №3 «Затвердження порядку ведення (регламенту) річних та позачергових загальних зборів акціонерів товариства».

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

1.  Затвердити наданий на розгляд акціонерам порядок ведення (регламент) річних та позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

2. Визначити, що затверджений порядок ведення (регламент) річних та позачергових загальних зборів акціонерів Товариства дійсний для ведення всіх загальних зборів акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Інших пропозицій та зауважень щодо змісту наданого на розгляд акціонерам порядку ведення (регламенту) річних та позачергових загальних зборів акціонерів товариства не надійшло.

 

Результати голосування:

1.  За затвердження порядку ведення (регламенту) річних та позачергових загальних зборів акціонерів товариства

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

2. За визначення того, що затверджений порядок ведення (регламент) річних та позачергових загальних зборів акціонерів Товариства дійсний для ведення всіх загальних зборів акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти»

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №3 вирішили:

1.  Затвердити порядок ведення (регламент) річних та позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

2. Визначити, що затверджений порядок ведення (регламент) річних та позачергових загальних зборів акціонерів Товариства дійсний для ведення всіх загальних зборів акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Рішення з питання №3 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання №4  «Відкликання Голови Наглядової ради товариства».

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

Відкликати Голову Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Кирія Ростислава Петровича.

 

Інших пропозицій не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За відкликання Голови Наглядової ради Товариства Кирія Ростислава Петровича

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №4 вирішили:

1. Відкликати Голову Наглядової ради Товариства Кирія Ростислава Петровича.

 

Рішення з питання №4 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання №5 «Розірвання договору на виконання повноважень голови Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти», укладеного 17 квітня 2012 року з Кирієм Р.П.»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

1. Розірвати з 26 вересня 2012 року договір, укладений між Товариством та Кирієм Ростиславом  Петровичем, на виконання останнім повноважень голови Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти».

2. Уповноважити голову Правління Товариства підписати від імені ПАТ  «Кварцсамоцвіти» додаткову угоду про дострокове розірвання (припинення дії) договору на виконання повноважень голови Наглядової ради, укладеного 17 квітня 2012 року з Кирієм Р.П.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За розірвання з 26 вересня 2012 року договору, укладеного між Товариством та Кирієм Ростиславом  Петровичем, на виконання останнім повноважень голови Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти»

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

2. За уповноваження голови Правління Товариства підписати від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти» додаткову угоду про дострокове розірвання (припинення дії) договору на виконання повноважень голови Наглядової ради, укладеного 17 квітня 2012 року з Кирієм Р.П.,

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №5 вирішили:

1. Розірвати з 26 вересня 2012 року договір, укладений між Товариством та Кирієм Ростиславом  Петровичем, на виконання останнім повноважень голови Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти».

2.  Уповноважити голову Правління Товариства підписати від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти» додаткову угоду про дострокове розірвання (припинення дії) договору на виконання повноважень голови Наглядової ради,  укладеного 17 квітня 2012 року з Кирієм Р.П.

 

Рішення з питання №5 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З  питання №6 «Обрання члена Наглядової ради»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

1. Обрати членом Наглядової ради Товариства терміном до 16 квітня 2013 року:

1. Клименка Олексія Миколайовича (паспорт серія СО № 710980, виданий Харківським РУ ГУ МВС України в м. Києві 31 липня 2001 року, який зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Б. Гмирі, буд. 9, кв. 38). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 6 років. Працює провідним економістом у Публічному акціонерному товаристві «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД». Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво».                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

2. Фонд державного майна України (м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, код ЄДРПОУ 00032945). ФДМУ належить 17 442 000 простих акцій. ФДМУ не є афілійованою особою Товариства. Акціонерів Товариства, які є афілійованими особами ФДМУ, немає. Внесена пропозиція щодо даного кандидата – ФДМУ.

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За  обрання членом Наглядової ради Товариства терміном до 16 квітня 2013 року:

 

1) Клименка Олексія Миколайовича (паспорт серія СО № 710980, виданий Харківським РУ ГУ МВС України в м. Києві 31 липня 2001 року, який зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Б. Гмирі, буд. 9, кв. 38) віддано 177 539 200 акцій (голосів), що має акціонер для кумулятивного голосування.

2) Фонд державного майна України (м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, код ЄДРПОУ 00032945) віддано               17 442 200 акцій (голосів), що має акціонер для кумулятивного голосування.

 

З питання №6 вирішили:

1. Обрати членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» терміном до 16 квітня 2013 року Клименка Олексія Миколайовича (паспорт серія СО № 710980, виданий Харківським РУ ГУ МВС України в м. Києві 31 липня 2001 року, який зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Б. Гмирі, буд. 9, кв.8).

 

Рішення з питання №6 прийнято більшістю голосів, що має акціонер для кумулятивного голосування.

 

З питання №7 «Обрання Голови Наглядової ради»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

Обрати зі складу Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради терміном до 16 квітня 2013 року:

1) Клименка Олексія Миколайовича (паспорт серія СО № 710980, виданий Харківським РУ ГУ МВС України в м. Києві 31 липня 2001 року, який зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Б. Гмирі, буд. 9, кв. 38);

2) Бондарчука Олександра Олександровича (паспорт МЕ № 215453, виданий Голосіївським РУ ГУ МВС України в місті Києві 04 березня 2003 року, зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Ульянових, буд. 14, кв. 15);

3) Фонд державного майна України (м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, код ЄДРПОУ 00032945).

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За обрання зі складу Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради терміном до           16 квітня 2013 року:

1) Клименка Олексія Миколайовича (паспорт серія СО № 710980, виданий Харківським РУ ГУ МВС України в м. Києві 31 липня 2001 року, який зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Б. Гмирі, буд. 9, кв.38)

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0,00 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 17 442 200 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах;

2) Бондарчука Олександра Олександровича (паспорт МЕ № 215453, виданий Голосіївським РУ ГУ МВС України в місті Києві 04 березня 2003 року, зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Ульянових, буд. 14, кв. 15)

віддано 0 акцій (голосів), що складає 0,00% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 17 442 000акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах;

 

3) Фонд державного майна України (м. Київ, вул. Кутузова, 18/9, код ЄДРПОУ 00032945)

віддано 0,00 акцій (голосів), що складає 0,00% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №7 вирішили:

1. Обрати зі складу Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради терміном до 16 квітня 2013 року Клименка Олексія Миколайовича.

 

Рішення з питання №7 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання №8 «Затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з Головою Наглядової ради, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з Головою Наглядової ради товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

1. Укласти з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» цивільно-правовий договір терміном до 16 квітня 2013 року на безоплатній основі.

2. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання цивільно-правового договору з Головою Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За укладення з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» цивільно-правового договору терміном до 16 квітня 2013 року на безоплатній основі

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

2. За визначення голови виконавчого органу (Голови Правління) особою, уповноваженою на підписання цивільно-правового договору з Головою Наглядової ради  від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти»

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №8 вирішили:

1) Укласти з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» цивільно-правовий договір терміном до 16 квітня 2013 року на безоплатній основі.

2) Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання цивільно-правового договору з Головою Наглядової ради  від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Рішення з питання №8 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання № 9 «Розірвання договору на виконання повноважень члена Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти»

 

Слухали:

Архілюк Олену Валеріївну – представника акціонера Фонду державного майна України за довіреністю                № 336 від 18.09.2012 року, яка запропонувала:

1. Договір на виконання повноважень члена Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти», який укладений 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О., розірвати.

2. Уповноважити голову Правління Товариства підписати від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти» додаткову угоду про дострокове розірвання (припинення дії) договору на виконання повноважень члена Наглядової ради, укладеного 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О.

3. Договір на виконання повноважень члена Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти», який  укладений 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О., не розривати.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За розірвання договору на виконання повноважень члена Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти», який   укладений 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О.,

віддано 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

2. За уповноваження голови Правління Товариства підписати від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти» додаткову угоду про дострокове розірвання (припинення дії) договору на виконання повноважень члена Наглядової ради, укладеного 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О.,

віддано 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

3. За те, щоб не розривати договір на виконання повноважень члена Наглядової ради                                             ПАТ «Кварцсамоцвіти», який укладений 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О.,

віддано 177 539 200  акцій (голосів), що складає 91,0545% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №9 вирішили:

1. Договір на виконання повноважень члена Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти», який  укладений 17 квітня 2012 року з Бондарчуком О.О., не розривати.

 

Рішення з питання №9 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

З питання №10 «Затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з членом Наглядової ради, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з членом Наглядової ради Товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю № 24/09-12 від 24.09.2012 року, яка запропонувала:

 

1. Укласти з членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» цивільно-правовий договір терміном до 16 квітня 2013 року на безоплатній основі.

2. Обрати голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання цивільно-правового договору з членом Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

3. Умови цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з членом Наглядової ради, встановлення розміру його винагороди не визначати та не затверджувати, не обирати особу, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з членом Наглядової ради Товариства.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За укладення з членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» цивільно-правового договору терміном до 16 квітня 2013 року на безоплатній основі

віддано 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545% від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

2. За обрання особою, уповноваженою на підписання цивільно-правового договору від імені Товариства з членом Наглядової ради, голови виконавчого органу (Голови Правління) Товариства

віддано 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

3. За те, щоб не визначати та не затверджувати умови цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з членом Наглядової ради, не встановлювати розмір його винагороди, не обирати  особу, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з членом Наглядової ради Товариства

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

Проти 0,00 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних  зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на позачергових загальних зборах.

 

З питання №10 вирішили:

1. Не визначати та не затверджувати умови цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з членом Наглядової ради, не встановлювати розмір його винагороди, не обирати особу, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з членом Наглядової ради Товариства.

 

Рішення з питання №10 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у позачергових загальних зборах.

 

 

Голова позачергових загальних зборів акціонерів

ПАТ «Кварцсамоцвіти»                                                                                                        О.В. Архілюк

 

 

Секретар позачергових загальних зборів акціонерів

ПАТ «Кварцсамоцвіти»                                                                                                        І.В. Дуб