ПРОТОКОЛ № 1-2013

річних загальних зборів акціонерів

Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти»

 

 

смт. Володарськ-Волинський                                                                                                           16 квітня 2013 року

 

 

Місце проведення загальних зборів: 12101, Житомирська область, селище міського типу Володарськ-Волинський, вул. Чкалова, 8, 3-ій поверх, кабінет Голови правління.

Вид зборів: чергові.

Дата проведення зборів: 16 квітня 2013 року.

Час початку реєстрації учасників зборів: 14:00.

Час закінчення реєстрації учасників зборів: 14:25.

Час відкриття зборів: 14:30.

Час початку підрахунку голосів: 16:00.

Час закриття зборів: 16:30.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 10 квітня 2013 р. (згідно з абз. 2 част. 1 ст. 34 Закону України «Про акціонерні товариства»).

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 2 (два) акціонери.

 

Річні загальні збори акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти» відкриває Голова Наглядової ради Клименко Олексій Миколайович, який доповідає загальним зборам акціонерів про організаційні заходи, здійснені Наглядовою радою спільно з Правлінням для підготовки та проведення загальних зборів, оголошує склад Реєстраційної комісії, створеної згідно з рішенням Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» (протокол засідання Наглядової ради № 66 від 15.02.2013 року) для реєстрації акціонерів та їх представників, які з’явились для участі у річні загальних зборах акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

«Шановні акціонери!

Відповідно до вимог Закону України «Про акціонерні товариства» та Статуту ПАТ «Кварцсамоцвіти» було прийнято рішення про проведення річних загальних зборів акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти» 16 квітня 2013 року за адресою: 12101, Житомирська область, селище міського типу Володарськ-Волинський, вул. Чкалова, 8, 3-ій поверх, кабінет Голови правління, був визначений порядок денний зборів, визначено дату складення переліку акціонерів, які мають право на участь у річних загальних зборах акціонерів ПАТ «Кварцсамоцвіти».

Наглядовою радою спільно з Правлінням було проведено необхідну організаційну підготовку для того, щоб загальні збори, як вищий орган ПАТ «Кварцсамоцвіти» (надалі – «Товариство»), відбулися і виконали поставлені перед ними завдання.

Дата, час і місце проведення річних загальних зборів акціонерів Товариства та їх порядок денний були доведені до відома всіх акціонерів шляхом персонального вручення представникам акціонерів, згідно зі складеним переліком, письмового повідомлення не пізніше ніж за 30 днів до запланованої дати проведення зборів. Крім того, повідомлення про проведення загальних зборів та їх порядок денний було надруковано в офіційному друкованому виданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку («Бюлетень «Цінні папери України» № 43 (3593) від 06.03.2013 року), із зазначенням часу, місця проведення зборів, порядку денного загальних зборів та інформації про основні показники фінансово – господарської діяльності у 2012 та 2011 роках, а також повідомлення було розміщене на власній веб-сторінці Товариства в мережі Інтернет.

Реєстраційною комісією була проведена реєстрація акціонерів та їх представників, які прибули для участі у загальних зборах акціонерів Товариства.

Всього для участі у річних загальних зборах акціонерів прибули та зареєструвалися по одному представнику від 2 (двох) акціонерів, які володіють, згідно з даними реєстру власників іменних цінних паперів станом на 10.04.2013 року, у сукупності 194 981 200 (сто дев’яносто чотирма мільйонами дев’ятсот вісімдесят однією тисячею двомастами) простими іменними акціями Товариства, що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах. Зазначена кількість акцій є голосуючою з усіх питань порядку денного.

Відповідно до ст. 41 Закону України «Про акціонерні товариства» кворум для проведення річних загальних зборів акціонерів досягнуто, загальні збори є правомочними вирішувати всі питання порядку денного».

 

Голова Наглядової ради Товариства оголосив порядок денний загальних зборів:

 

«1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.

2. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів Товариства.

3. Визначення основних напрямків фінансово-господарської діяльності Товариства у 2013 році.

4. Звіт виконавчого органу (Правління) Товариства про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2012 рік та його затвердження.

5. Звіт Наглядової ради Товариства за 2012 рік та його затвердження.

6. Затвердження річних результатів (річного звіту та балансу) Товариства за 2012 рік.

7. Розподіл прибутків або порядок покриття збитків Товариства за підсумками роботи у 2012 році.

8. Відкликання Голови та членів Наглядової ради Товариства.

9. Визначення кількісного складу Наглядової ради Товариства. Обрання членів Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів або трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради Товариства.

10. Обрання Голови Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з ним, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з Головою Наглядової ради Товариства.

11. Вирішення питання про виплату дивідендів. Затвердження розміру дивідендів за підсумками 2012 року, визначення порядку виплати дивідендів.

12. Затвердження планового нормативу відрахування з чистого прибутку Товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності Товариства у 2013 році.

13. Прийняття рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства.»

 

Голосування з усіх питань порядку денного здійснюється з використанням бюлетенів, форма і текст яких затверджені Наглядовою радою Товариства (протокол засідання Наглядової ради № 70 від 28.03.2013 року).

Підрахунок голосів буде здійснюватись лічильною комісією, яка обирається загальними зборами акціонерів.

Враховуючи вищезазначене, запропоновано розпочати розгляд та голосування з питань порядку денного.

 

З питання №1 «Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства»

 

Слухали:

Архілюк Олену Валеріївну – представника акціонера Фонду державного майна України за довіреністю № 187 від 09.04.2013 року, яка запропонувала:

Обрати лічильну комісію загальних зборів акціонерів товариства в такому складі:

- Двораченко Людмила Миколаївна (паспорт серія ВН № 153911, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 21.08.2002 року, зареєстрована за адресою: смт. Володарськ-Волинський,                           вул. Воровського,13, кв.13);

- Поліщук Катерина Іванівна (паспорт серія ВМ 515241, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 24.03.1998 року, зареєстрована за адресою: Житомирська область, смт. Володарськ-Волинський, вул. Миру, 11).

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

За обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів товариства у такому складі: Двораченко Людмила Миколаївна (паспорт серія ВН № 153911, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 21.08.2002 року, зареєстрована за адресою: смт. Володарськ-Волинський, вул. Воровського,13, кв.13) та Поліщук Катерина Іванівна (паспорт серія ВМ 515241, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 24.03.1998 року, зареєстрована за адресою: Житомирська область, смт. Володарськ-Волинський, вул. Миру, 11)

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на  загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №1 вирішили:

1. Обрати лічильну комісію загальних зборів акціонерів товариства в такому складі:

Двораченко Людмила Миколаївна (паспорт серія ВН № 153911, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 21.08.2002 року, зареєстрована за адресою: смт. Володарськ-Волинський,                       вул. Воровського,13, кв.13) та

Поліщук Катерина Іванівна (паспорт серія ВМ 515241, виданий Володарсько-Волинським РВ УМВС в Житомирській області 24.03.1998 року, зареєстрована за адресою: Житомирська область, смт. Володарськ-Волинський, вул. Миру, 11).

 

Рішення з питання №1 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №2 «Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів Товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1.       Обрати головою загальних зборів акціонерів товариства –  Архілюк Олену Валеріївну (паспорт серії ВМ № 938058, виданий 07.10.2000 р. Богунським РВ УМВС України в Житомирській області).

2.      Обрати секретарем загальних зборів акціонерів товариства - Дуб Ірину Василівну (паспорт серії                                     СР № 535607, виданий Дубенським МВ УМВС України в Рівненській області 11 березня 1999 р.).

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

1.      За обрання головою загальних зборів акціонерів Товариства  - Архілюк Олени Валеріївни (паспорт серії  ВМ № 938058, виданий 07.10.2000 р. Богунським РВ УМВС України в Житомирській області), представника акціонера  - Фонду державного майна України,

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

2. За обрання секретарем загальних зборів акціонерів товариства Дуб Ірини Василівни (паспорт серії                                    СР  № 535607, виданий Дубенським МВ УМВС України в Рівненській області 11 березня 1999 р.), представника акціонера - ТОВ «Столичне будівництво»,

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №2 вирішили:

1.  Обрати головою загальних зборів акціонерів товариства –  Архілюк Олену Валеріївну (паспорт серії ВМ             № 938058, виданий 07.10.2000 р. Богунським РВ УМВС України в Житомирській області).

2.       Обрати секретарем загальних зборів акціонерів товариства - Дуб Ірину Василівну (паспорт серії                      СР № 535607, виданий Дубенським МВ УМВС України в Рівненській області 11 березня 1999 р.).

 

Рішення з питання №2 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №3 «Визначення основних напрямків фінансово-господарської діяльності Товариства у 2013 році»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

 

1. Основними напрямками фінансово-господарської діяльності ПАТ "Кварцсамоцвіти" у 2013 році визначити наступні напрямки:

1) недопущення появи простроченої заборгованості підприємства перед працівниками із заробітної плати; по платежах до бюджетів всіх рівнів та соціальних платежах;

2) відновлення виробничої діяльності товариства, зокрема, гранувального виробництва;

3) отримання спеціального дозволу на геологічне вивчення, в тому числі дослідно - промислову розробку південної та центральної частини Волинського родовища п’єзокварцу;

4) виконання ремонтних робіт щодо ліквідації самовільного витоку води з шахти № 3 та виконання усіх необхідних профілактичних робіт щодо недопущення самовільного витоку води з шахти у майбутньому;

5) продовження виконання геологорозвідувальних робіт на північній ділянці Волинського родовища п’єзокварцу;

6) передача в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

7) реалізація на користь третіх осіб майна, яке не використовується у діяльності товариства.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За визначення основними напрямками фінансово-господарської діяльності ПАТ «Кварцсамоцвіти» у 2013 році наступних напрямків:

1) недопущення появи простроченої заборгованості підприємства перед працівниками із заробітної плати; по платежах до бюджетів всіх рівнів та соціальних платежах;

2) відновлення виробничої діяльності товариства, зокрема, гранувального виробництва;

3) отримання спеціального дозволу на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку південної та центральної частини Волинського родовища п’єзокварцу;

4) виконання ремонтних робіт щодо ліквідації самовільного витоку води з шахти № 3 та виконання усіх необхідних профілактичних робіт щодо недопущення самовільного витоку води з шахти у майбутньому;

5) продовження виконання геологорозвідувальних робіт на північній ділянці Волинського родовища п’єзокварцу;

6) передача в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

7) реалізація на користь третіх осіб майна, яке не використовується у діяльності товариства

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №3 вирішили:

Основними напрямками фінансово-господарської діяльності ПАТ "Кварцсамоцвіти" у 2013 році визначити наступні напрямки:

1) недопущення появи простроченої заборгованості підприємства перед працівниками із заробітної плати; по платежах до бюджетів всіх рівнів та соціальних платежах;

2) відновлення виробничої діяльності товариства, зокрема, гранувального виробництва;

3) отримання спеціального дозволу на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку південної та центральної частини Волинського родовища п’єзокварцу;

4) виконання ремонтних робіт щодо ліквідації самовільного витоку води з шахти № 3 та виконання усіх необхідних профілактичних робіт щодо недопущення самовільного витоку води з шахти у майбутньому;

5) продовження виконання геологорозвідувальних робіт на північній ділянці Волинського родовища п’єзокварцу;

6) передача в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

7) реалізація на користь третіх осіб майна, яке не використовується у діяльності товариства.

 

Рішення з питання №3 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №4  «Звіт виконавчого органу (Правління) Товариства про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2012 рік та його затвердження»

 

Слухали:

Архілюк Олену Валеріївну – представника акціонера Фонду державного майна України за довіреністю           № 187 від 09.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Затвердити Звіт Правління ПАТ "Кварцсамоцвіти" про підсумки фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

 

1. За затвердження Звіту Правління ПАТ "Кварцсамоцвіти" про підсумки фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №4 вирішили:

1. Затвердити Звіт Правління ПАТ "Кварцсамоцвіти" про підсумки фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік.

 

Рішення з питання №4 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання № 5 «Звіт Наглядової ради Товариства за 2012 рік та його затвердження»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Затвердити Звіт Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2012 рік.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За затвердження Звіту Наглядової ради  ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2012 рік

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №5 вирішили:

1. Затвердити Звіт Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2012 рік.

 

Рішення з питання №5 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №6 «Затвердження річних результатів (річного звіту та балансу) Товариства за 2012 рік»

 

Слухали:

Архілюк Олену Валеріївну – представника акціонера Фонду державного майна України за довіреністю № 187 від 09.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Затвердити річний звіт та баланс ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2012 рік.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За затвердження річного звіту та балансу ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2012 рік

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №6 вирішили:

1. Затвердити річний звіт та баланс ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2012 рік.

 

Рішення з питання №6 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №7 «Розподіл прибутків або порядок покриття збитків Товариства за підсумками роботи у 2012 році»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Враховуючи те, що діяльність ПАТ «Кварцсамоцвіти» у 2012 році була збитковою, затвердити такий порядок покриття збитків:

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних в результаті відновлення виробничої діяльності товариства, зокрема, гранувального виробництва;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від продовження виконання геологорозвідувальних робіт на північній ділянці Волинського родовища п’єзокварцу;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від передачі в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

-  частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від реалізації майна, що не використовується у діяльності товариства.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. Враховуючи те, що діяльність ПАТ «Кварцсамоцвіти» у 2012 році була збитковою, за затвердження такого порядку покриття збитків:

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних в результаті відновлення виробничої діяльності товариства, зокрема, гранувального виробництва;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від продовження виконання геологорозвідувальних робіт на північній ділянці Волинського родовища п’єзокварцу;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від передачі в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від реалізації майна, що не використовується у діяльності товариства,

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних  зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №7 вирішили:

1. Враховуючи те, що діяльність ПАТ «Кварцсамоцвіти» у 2012 році була збитковою, затвердити такий порядок покриття збитків:

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних в результаті відновлення виробничої діяльності товариства, зокрема, гранувального виробництва;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від продовження виконання геологорозвідувальних робіт на північній ділянці Волинського родовища п’єзокварцу;

- частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від передачі в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

-  частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від реалізації майна, що не використовується у діяльності товариства.

 

Рішення з питання №7 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №8 «Відкликання Голови та членів Наглядової ради Товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Відкликати Голову та членів Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти".

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За відкликання Голови та членів Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти"

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №8 вирішили:

1. Відкликати Голову та членів Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти".

 

Рішення з питання №8 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання № 9 «Визначення кількісного складу Наглядової ради Товариства. Обрання членів Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів або трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради Товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Визначити склад Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» у кількості 2 (дві) особи.

2. Укласти з Членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракт терміном на 1 рік.

Встановити розмір щомісячної винагороди штатному працівнику, який приймається на посаду Члена Наглядової ради: посадовий оклад в розмірі 4 000 грн. Заробітна плата Члена Наглядової ради підлягає зміні у разі проведення перерахунку посадових окладів працівникам Товариства у відповідності до діючого на підприємстві Положення про оплату праці при зміні мінімального розміру заробітної плати.

Затвердити умови контракту, що укладатиметься з Членом Наглядової ради товариства.

3. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання  контракту з членом Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

4. Обрати членами Наглядової ради терміном на 1 рік наступних осіб:

1) Кирія Ростислава Петровича (паспорт серія СМ № 145454, виданий Броварським РВ ГУ МВС України у Київській обл. 09 грудня 1999 року, який зареєстрований за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Калинівка, вул. Чекістів, буд. 9, кв. 41). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 7 років 9 місяців. Попередня посада: член правління ПАТ «Кварцсамоцвіти». Інших відомостей кандидат не надав. Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво».

2) Бондарчука Олександра Олександровича (паспорт МЕ № 215453, виданий Голосіївським РУ ГУ МВС України в місті Києві 04 березня 2003 року, зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Лабораторна, буд. 14, кв. 15). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 3 роки 11 місяців. Працює економістом. Інших відомостей кандидат не надав. Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво».

 

Інших пропозицій, зауважень та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За визначення складу Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти" у кількості 2 (дві) особи

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

           2. За укладення з Членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракту терміном на 1 рік.

За встановлення розміру щомісячної винагороди штатному працівнику, який приймається на посаду Члена Наглядової ради: посадового окладу в розмірі 4 000 грн. За зміну заробітної плати Члена Наглядової ради у разі проведення перерахунку посадових окладів працівникам Товариства у відповідності до діючого на підприємстві Положення про оплату праці при зміні мінімального розміру заробітної плати.

За затвердження  умов  контракту, що укладатиметься з Членом Наглядової ради товариства,

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних  зборах.

 

3. За визначення голови виконавчого органу (Голови Правління) особою, уповноваженою на підписання  контракту з членом Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти»,

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних  зборах.

 

4. За обрання членами Наглядової ради терміном на 1 рік наступних осіб:

1) Кирія Ростислава Петровича (паспорт серія СМ № 145454, виданий Броварським РВ ГУ МВС України у Київській обл. 09 грудня 1999 року, який зареєстрований за адресою: Київська обл., Броварський  р-н, с. Калинівка, вул. Чекістів, буд. 9, кв. 41). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 7 років 9 місяців. Попередня посада: член правління ПАТ «Кварцсамоцвіти». Інших відомостей кандидат не надав. Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво»,

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що мають акціонери для кумулятивного голосування.

2) Бондарчука Олександра Олександровича (паспорт МЕ № 215453, виданий Голосіївським РУ ГУ МВС України в місті Києві 04 березня 2003 року, зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Лабораторна, буд. 14, кв. 15). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 3 роки 11 місяців. Працює економістом. Інших відомостей кандидат не надав. Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво»,

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що мають акціонери для кумулятивного голосування.

 

З питання № 9 вирішили:

 

1. Визначити склад Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» у кількості 2 (дві) особи.

2. Укласти з Членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракт терміном на 1 рік.

Встановити розмір щомісячної винагороди штатному працівнику, який приймається на посаду Члена Наглядової ради: посадовий оклад в розмірі 4 000 грн. Заробітна плата Члена Наглядової ради підлягає зміні у разі проведення перерахунку посадових окладів працівникам Товариства у відповідності до діючого на підприємстві Положення про оплату праці при зміні мінімального розміру заробітної плати.

Затвердити умови контракту, що укладатиметься з Членом Наглядової ради товариства.

3. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання  контракту з членом Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Рішення з пунктів 1, 2 та 3 питання №9 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у загальних зборах.

 

4. Обрати членами Наглядової ради терміном на 1 рік наступних осіб:

1) Кирія Ростислава Петровича (паспорт серія СМ № 145454, виданий Броварським РВ ГУ МВС України у Київській обл. 09 грудня 1999 року, який зареєстрований за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Калинівка, вул. Чекістів, буд. 9, кв. 41). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 7 років 9 місяців. Попередня посада: член правління ПАТ «Кварцсамоцвіти». Інших відомостей кандидат не надав. Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво».

2) Бондарчука Олександра Олександровича (паспорт МЕ № 215453, виданий Голосіївським РУ ГУ МВС України в місті Києві 04 березня 2003 року, зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Лабораторна, буд. 14, кв. 15). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 3 роки 11 місяців. Працює економістом. Інших відомостей кандидат не надав. Внесена пропозиція щодо даного кандидата - ТОВ «Столичне будівництво».

 

Рішення з пункту 4 питання №9 прийнято більшістю голосів, що мають акціонери для кумулятивного голосування.

 

З питання №10 «Обрання Голови Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з ним, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з Головою Наглядової ради Товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Обрати зі складу новообраної Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради терміном  на 1 рік:

1) Кирія Ростислава Петровича (паспорт серія СМ № 145454, виданий Броварським РВ ГУ МВС України у Київській обл. 09 грудня 1999 року, який зареєстрований за адресою: Київська обл., Броварський  р-н, с. Калинівка, вул. Чекістів, буд. 9, кв. 41).

2. Укласти з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракт терміном на 1 рік.

Встановити розмір щомісячної винагороди Голові Наглядової ради Кирію Ростиславу Петровичу за виконання обов’язків, передбачених Контрактом: посадовий оклад в розмірі 5 000 грн. Заробітна плата Голови Наглядової ради підлягає зміні у разі проведення перерахунку посадових окладів працівникам Товариства у відповідності до діючого на підприємстві Положення про оплату праці при зміні мінімального розміру заробітної плати.

Затвердити умови контракту, що укладатиметься з Головою Наглядової ради товариства.

3. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання контракту з Головою Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Інших пропозицій та кандидатур не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За обрання зі складу новообраної Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради терміном  на 1 рік:

1) Кирія Ростислава Петровича (паспорт серія СМ № 145454, виданий Броварським РВ ГУ МВС України у Київській обл. 09 грудня 1999 року, який зареєстрований за адресою: Київська обл., Броварський  р-н, с. Калинівка, вул. Чекістів, буд. 9, кв. 41),

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0,00 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних  зборах.

    Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

2. За укладення з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракту терміном на 1 рік.

За встановлення розміру щомісячної винагороди Голові Наглядової ради Кирію Ростиславу Петровичу за виконання обов’язків, передбачених Контрактом: посадового окладу в розмірі 5 000 грн. За зміну заробітної плати  Голови Наглядової ради  у разі проведення перерахунку посадових окладів працівникам Товариства у відповідності до діючого на підприємстві Положення про оплату праці при зміні мінімального розміру заробітної плати.

За затвердження умов контракту, що укладатиметься з Головою Наглядової ради товариства,

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

3. За визначення голови виконавчого органу (Голови Правління) особою, уповноваженою на підписання контракту з Головою Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти»,

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №10 вирішили:

1. Обрати зі складу новообраної Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради терміном  на 1 рік:

1) Кирія Ростислава Петровича (паспорт серія СМ № 145454, виданий Броварським РВ ГУ МВС України у Київській обл. 09 грудня 1999 року, який зареєстрований за адресою: Київська обл., Броварський  р-н, с. Калинівка, вул. Чекістів, буд. 9, кв. 41).

2. Укласти з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракт терміном на 1 рік.

Встановити розмір щомісячної винагороди Голові Наглядової ради Кирію Ростиславу Петровичу за виконання обов’язків, передбачених Контрактом: посадовий оклад в розмірі 5 000 грн. Заробітна плата Голови Наглядової ради підлягає зміні у разі проведення перерахунку посадових окладів працівникам Товариства у відповідності до діючого на підприємстві Положення про оплату праці при зміні мінімального розміру заробітної плати.

Затвердити умови контракту, що укладатиметься з Головою Наглядової ради товариства.

3. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання контракту з Головою Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

 

Рішення з питання №10 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №11 «Вирішення питання про виплату дивідендів. Затвердження розміру дивідендів за підсумками 2012 року, визначення порядку виплати дивідендів»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1.       Враховуючи збиткову діяльність товариства у 2012 році:

1)       розмір дивідендів за підсумками 2012 року не затверджувати;

2)       не визначати порядок виплати дивідендів;

3)       не виплачувати дивіденди за підсумками 2012 року.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

           1. Враховуючи збиткову діяльність товариства у 2012 році, за те, щоб розмір дивідендів за підсумками 2012 року не затверджувати; не визначати порядок виплати дивідендів; не виплачувати дивіденди за підсумками 2012 року

віддано 194 981 200 акцій (голосів), що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №11 вирішили:

1.       Враховуючи збиткову діяльність товариства у 2012 році:

1)       розмір дивідендів за підсумками 2012 року не затверджувати;

2)       не визначати порядок виплати дивідендів;

3)       не виплачувати дивіденди за підсумками 2012 року.

 

Рішення з питання №11 прийнято одноголосно усіма акціонерами, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №12 «Затвердження планового нормативу відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності товариства у 2013 році»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Затвердити плановий норматив відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності у 2013 році у розмірі 5 % від суми чистого прибутку.

2. Затвердити плановий норматив відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності у 2013 році у розмірі 30 % від суми чистого прибутку.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. За затвердження планового нормативу відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності у 2013 році у розмірі 5 % від суми чистого прибутку

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

2. За затвердження планового нормативу відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності у 2013 році у розмірі 30 % від суми чистого прибутку

віддано 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на зборах.

Проти 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №12 вирішили:

1. Затвердити плановий норматив відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності у 2013 році у розмірі 5 % від суми чистого прибутку.

 

Рішення з питання №12 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у загальних зборах.

 

З питання №13 «Прийняття рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства»

 

Слухали:

Дуб Ірину Василівну – представника акціонера ТОВ «Столичне будівництво» за довіреністю б/н від 12.04.2013 року, яка запропонувала:

1. Враховуючи те, що на дату проведення загальних зборів акціонерів неможливо визначити, які значні правочини вчинятимуться товариством в ході поточної господарської діяльності:

1) попередньо схвалити значні правочини, які можуть вчинятися товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності товариства.

 

Інших пропозицій та зауважень не надійшло.

 

Результати голосування:

1. Враховуючи те, що на дату проведення загальних зборів акціонерів неможливо визначити, які значні правочини вчинятимуться товариством в ході поточної господарської діяльності, за попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності товариства

віддано 177 539 200 акцій (голосів), що складає 91,0545 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

Проти 17 442 000 акцій (голосів), що складає 8,9455 % від загальної кількості голосуючих акцій на зборах.

Утрималось 0 акцій (голосів), що складає 0,00% від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах.

 

З питання №13 вирішили:

1. Враховуючи те, що на дату проведення загальних зборів акціонерів неможливо визначити, які значні правочини вчинятимуться товариством в ході поточної господарської діяльності:

1) попередньо схвалити значні правочини, які можуть вчинятися товариством протягом одного року з дати прийняття такого рішення, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності товариства.

 

Рішення з питання №13 прийнято простою більшістю голосів акціонерів, які беруть участь у загальних зборах.

 

 

 

Голова загальних зборів акціонерів

ПАТ «Кварцсамоцвіти»                                                                                                        О.В. Архілюк

 

 

 

Секретар загальних зборів акціонерів

ПАТ «Кварцсамоцвіти»                                                                                                        І.В. Дуб