РІШЕННЯ

Товариства з обмеженою відповідальністю «Столичне будівництво»,

відповідно до статті 49 Закону України «Про акціонерні товариства».

 

Річні  загальні збори акціонерів Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти».

 

 

смт. Хорошів                                                                                                             15 березня  2017 р.

 

 

Місце проведення загальних зборів: 12101, Житомирська область, селище міського типу Хорошів, вул. Чкалова, 8, 3-ій поверх, ПАТ «Кварцсамоцвіти», кабінет Голови правління.

Вид зборів: чергові.

Дата проведення зборів: 15 березня  2017 року.

Загальна кількість осіб, включених до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 1 (один) акціонер.

ТОВ «Столичне будівництво» володіє 194 981 200 (сто дев’яносто чотирма мільйонами дев’ятсот вісімдесят однією тисячею двомастами) простими іменними акціями ПАТ «Кварцсамоцвіти», що складає 100,00 % від загальної кількості голосуючих акцій на загальних зборах. Зазначена кількість акцій є голосуючою з усіх питань порядку денного.

Річні загальні  збори акціонерів скликані за ініціативою Правління (протокол від 23.01.2017р.) та рішення Наглядової ради (протокол № 140 від 23.01.2017 р.).

 

Відповідно до вимог статті 49 Закону України «Про акціонерні товариства» дане рішення має статус протоколу річних загальних зборів акціонерів Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти».

 

Загальні збори є правомочними вирішувати всі питання порядку денного.

 

Порядок денний річних загальних зборів:

1.   Визначення основних напрямків фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 році.

              2.   Звіт виконавчого органу (Правління) Товариства про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2016 рік та його затвердження.

3.   Звіт Наглядової ради Товариства за 2016 рік та його затвердження.

4.   Затвердження річних результатів (річного звіту та балансу) Товариства за 2016 рік.

                5.   Розподіл прибутків або порядок покриття збитків Товариства за підсумками роботи у 2016 році.

            6.   Припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Товариства.

   7.   Дострокове припинення дії контракту з головою Наглядової ради  Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Кирієм Ростиславом Петровичем, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень .

   8.   Дострокове припинення дії  договору з членом  Наглядової ради  Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Сіренко Дмитром  Володимировичем, укладеного 14 квітня 2016 року  на виконання повноважень .

   9.  Дострокове припинення дії договору з членом  Наглядової ради  Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Скоростецькою Людмилою Іванівною, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

  10. Обрання особи, яка уповноважується на підписання додаткових угод про дострокове розірвання (припинення дії) договорів (контрактів) з членами Наглядової ради.

  11.  Визначення кількісного складу Наглядової ради Товариства. Обрання членів Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів або трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради Товариства.

  12.  Обрання Голови Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з ним, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з Головою Наглядової ради Товариства.

             13. Вирішення  питання про виплату дивідендів. Затвердження розміру дивідендів за підсумками 2016 року, визначення порядку виплати дивідендів.

             14.  Затвердження  планового нормативу відрахування з чистого прибутку Товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності Товариства у 2017 році.

             15.  Прийняття рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства.

  16.   Внесення змін до Статуту Товариства  шляхом викладення його у новій редакції, відповідно до вимог Закону України «Про акціонерні товариства», затвердження нової редакції Статуту. Надання повноважень на підписання Статуту Товариства.

  17.  Про зміну  місцезнаходження ПАТ «Кварцсамоцвіти».

            18.  Приведення внутрішніх положень та документів Товариства  у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства», а також нової редакції Статуту Товариства. Визначення відповідального органу (відповідальної особи) за приведення внутрішніх положень та документів Товариства у відповідність  до Закону України «Про акціонерні товариства», а також нової редакції Статуту Товариства.

 

Рішення з питання №1: визначення основних напрямків фінансово-господарської діяльності Товариства у 2017 році.

1.  Основними напрямками фінансово-господарської діяльності ПАТ "Кварцсамоцвіти" у 2017 році визначити наступні напрямки:

1)       недопущення появи простроченої заборгованості підприємства перед працівниками із

заробітної плати; по платежах до бюджетів всіх рівнів та соціальних платежах;

2)     нарощення  випуску  продукції  гранувального виробництва;

3)      проведення геологорозвідувальних робіт, в тому числі дослідно-промислової розробки на Південній та Центральній частині Волинського родовища п'єзокварцу;

4)      отримання спеціального дозволу, інших  дозвільних документів для продовження виконання геологорозвідувальних робіт на Північній частині Волинського родовища п’єзокварцу за рахунок бюджетного фінансування;

5)      отримання спеціального дозволу, інших  дозвільних документів на розширення меж площі ділянки надр  раніше наданої у користування для  виконання геологорозвідувальних робіт, в тому числі дослідно-промислової розробки на Південній та Центральній частині Волинського родовища п'єзокварцу;

6)      передача в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

7)       реалізація на користь третіх осіб майна, яке не використовується у діяльності товариства.

             Рішення з питання №2: звіт виконавчого органу (Правління) Товариства про підсумки

фінансово-господарської діяльності Товариства за 2016 рік та його затвердження.

1.  Затвердити Звіт Правління ПАТ "Кварцсамоцвіти" про підсумки фінансово-господарської діяльності товариства за 2016 рік.

 

Рішення з питання №3: звіт Наглядової ради Товариства за 2016 рік та його затвердження.

1.  Затвердити Звіт Наглядової ради ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2016 рік.

 

         Рішення з питання №4: затвердження річних результатів (річного звіту та балансу) Товариства за 2016 рік.

1.  Затвердити річний звіт та баланс ПАТ "Кварцсамоцвіти" за 2016 рік.

 

Рішення з питання №5: розподіл прибутків або порядок покриття збитків Товариства за підсумками роботи у 2016 році.

1.  Враховуючи те, що в  балансі ПAT «Кварцсамоцвіти» за 2016 рік відображені  непокриті   збитки  попередніх періодів, чистий прибуток  за  2016 рік  направити на покриття  збитків товариства попередніх  періодів.

2.  Затвердити такий порядок покриття збитків попередніх періодів:

1)  частково покрити збитки за рахунок чистого прибутку за 2016 рік;

2)   частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від реалізації продукції гранувального виробництва;

3) частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від результатів виконання геологорозвідувальних робіт, в тому числі дослідно - промислової розробки  на Південній та Центральній частині Волинського родовища п'єзокварцу;

4) частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від продовження виконання геологорозвідувальних робіт на Північній частині Волинського родовища п’єзокварцу;

5)  частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від передачі в оренду виробничих приміщень, обладнання, техніки, які не будуть використовуватися у виробничій діяльності товариства;

6) частково покрити збитки за рахунок коштів, одержаних від реалізації майна, що не використовується у діяльності товариства.

 

             Рішення з питання №6: припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Товариства.

             1.  У зв’язку з неможливістю виконання повноважень члена Наглядової ради Скоростецькою  Л.І., представника колишнього акціонера, зі зміною складу акціонерів, керуючись ст.ст. 53, 57 Закону України «Про акціонерні товариства», достроково припинити повноваження Голови та членів Наглядової ради.

 

Рішення з питання №7: дострокове припинення дії контракту з головою Наглядової ради  Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Кирієм Ростиславом Петровичем, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

1. Керуючись ст. 57 Закону України «Про акціонерні товариства», достроково припинити, з                  15 березня 2017 року, дію контракту з головою Наглядової ради Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Кирієм Ростиславом Петровичем, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

 

Рішення з питання №8: дострокове припинення дії договору з членом Наглядової ради  Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Сіренко Дмитром Володимировичем, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

1. Керуючись ст. 57 Закону України «Про акціонерні товариства», достроково припинити, з                 15 березня 2017 року, дію договору з членом Наглядової ради Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Сіренко Дмитром Володимировичем, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

 

Рішення з питання №9: дострокове припинення дії договору з членом Наглядової ради  Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Скоростецькою Людмилою Іванівною, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

1. Керуючись ст. 57 Закону України «Про акціонерні товариства», достроково припинити, з                         15 березня 2017 року, дію договору з членом Наглядової ради Публічного акціонерного товариства «Кварцсамоцвіти» Скоростецькою Людмилою Іванівною, укладеного 14 квітня 2016 року на виконання повноважень.

 

Рішення з питання №10: обрання особи, яка уповноважується на підписання додаткових угод про дострокове розірвання (припинення дії) договорів (контрактів) з членами Наглядової ради.

1. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання додаткових угод про дострокове розірвання (припинення дії) договорів (контрактів) з членами Наглядової ради

 

Рішення з питання №11: визначення кількісного складу Наглядової ради Товариства. Обрання членів Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів або трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради Товариства.

1.  Визначити склад Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» у кількості 5 (п’ять) осіб.

2. Укласти з Членом Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракт терміном дії - до наступних річних загальних зборів акціонерів. 

3.  Затвердити умови цивільно-правового договору, що укладатиметься з Членом Наглядової ради товариства, на безоплатній основі.

4. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання контракту з Членом Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».

5.  Обрати Членами Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти»  на термін - до наступних річних загальних зборів акціонерів наступних осіб:

1)  Кирія Ростислава Петровича ( паспортні дані відсутні, оскільки фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних).  Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 11 років 09 місяців. Попередня посада: голова Наглядової ради                                        ПАТ «Кварцсамоцвіти». Розмір пакету акцій, що йому належить – 0,00%. Представник акціонера                 ТОВ «Столичне будівництво». Інших відомостей кандидат не надав.

 

2)  Сіренка Дмитра Володимировича (паспортні дані відсутні, оскільки фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних ). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 12 років 02 місяці. Працює заступником директора з інформаційних технологій ТОВ «Торговий дім «Ювелірні прикраси». Розмір пакету акцій, що йому належить – 0,00%. Представник акціонера ТОВ «Столичне будівництво». Інших відомостей кандидат не надав.

 

3)  Скоростецьку Людмилу Іванівну  (паспортні дані відсутні, оскільки фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 41 рік 6 місяців. Працює директором ТОВ «АЛЬТАМАН». Розмір пакету акцій, що їй належить – 0,00%.  Представник акціонера ТОВ «Столичне будівництво». Інших відомостей кандидат не надав.

 

4) Редзюк Тетяну Юріївну (паспортні дані відсутні, оскільки фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 20 років 5 місяців. Працює старшим викладачем кафедри Обліку і аудиту Національного університету харчових технологій. Розмір пакету акцій, що їй належить – 0,00%.  Незалежний член Наглядової ради (незалежний директор). Інших відомостей кандидат не надав.

 

5) Лутченко Марію Миколаївну  (паспортні дані відсутні, оскільки фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних). Непогашеної судимості за корисливі злочини не має. Загальний стаж роботи складає 8 років 10 місяці. Працює провідним юрисконсультом ТОВ «Торговий дім «Ювелірні прикраси». Розмір пакету акцій, що їй належить – 0,00%. Незалежний член Наглядової ради (незалежний директор). Інших відомостей кандидат не надав.

 

Рішення з питання №12: обрання Голови Наглядової ради, затвердження умов цивільно-правового договору або трудового договору (контракту), що укладатиметься з ним, встановлення розміру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договору (контракту) з Головою Наглядової ради Товариства.

1.  Обрати зі складу новообраної Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» Головою Наглядової ради на термін - до наступних річних загальних зборів акціонерів:  

1)  Кирія Ростислава Петровича  (паспортні дані відсутні, оскільки фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних).

2.  Укласти з Головою Наглядової ради ПАТ «Кварцсамоцвіти» контракт з терміном дії - до наступних річних загальних зборів акціонерів.

Встановити розмір щомісячної винагороди Голові Наглядової ради Кирію Ростиславу Петровичу за виконання обов’язків, передбачених Контрактом: посадовий оклад в розмірі 8000,00 грн. Заробітна плата Голови Наглядової ради підлягає зміні у разі підвищення посадових окладів працівникам Товариства.

Затвердити умови контракту, що укладатиметься з Головою Наглядової ради товариства.

3. Визначити голову виконавчого органу (Голову Правління) особою, уповноваженою на підписання контракту з Головою Наглядової ради від імені ПАТ «Кварцсамоцвіти».  

 

             Рішення з питання №13: вирішення  питання про виплату дивідендів. Затвердження розміру дивідендів за підсумками 2016 року, визначення порядку виплати дивідендів.

1.  Враховуючи необхідність товариства покрити збитки попередніх періодів:

1)  розмір дивідендів за підсумками 2016 року не затверджувати;

2)  не визначати порядок виплати дивідендів;

3)  не виплачувати дивіденди за підсумками 2016 року.

             Рішення з питання №14: затвердження  планового нормативу відрахування з чистого прибутку Товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності Товариства у 2017 році.

1.  Затвердити плановий норматив відрахування з чистого прибутку товариства до фонду виплати дивідендів за результатами діяльності у 2017 році у розмірі 5 % від суми чистого прибутку.

 

             Рішення з питання №15: прийняття рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25

11.jpg